fbpx

“Om innerlijke rust te vinden, moet je taken afmaken waar je aan begonnen bent“ – Boeddha

12 Apr | Life, Verbeteren

“Om innerlijke rust te vinden, moet je taken afmaken waar je aan begonnen bent“ – Boeddha

Je zou die ene klant nog terugbellen, je moet nog een afspraak inplannen met een nieuwe potentiële samenwerkingspartner, je hebt de agenda van school al openstaan om een oudergesprek in te plannen maar je hebt het nog niet gedaan, je was nog opzoek naar een locatie voor een 1:1 gesprek, maar bent vergeten een lijst op te stellen en zo gaat het lijstje maar door. Herkenbaar??? 

Vast wel!

Werk met lijstjes.
Hierin start je met wat daadwerkelijk belangrijk is. Wat is nou precies belangrijk? Dat hangt dus van jouw doelen af. Heb je ook doelen opgesteld?

Zo zie je maar weer, er is een basis waaruit je gaat werken. Een strategie die past bij jou ! Bij jou branche, werkzaamheden, persoonlijkheid, privé, gezin, kids en ga zo maar verder. Het is een persoonlijke journey en het is jouw bedrijf. Alles valt of staat met balans en innerlijke rust om jouw mindset scherp te houden, en die financiële groei binnen jouw bedrijf te bevorderen. Je bent niet niets voor niets ondernemer geworden toch? 

Heb jij hier moeite mee? Wil jij graag inzicht hebben op de dagelijkse afleidingen binnen jouw bedrijf waardoor jij geen structuur en chaos hebt? Dan heb ik binnenkort iets leuks voor jou. Ik ondersteun, jij maakt het af. Samen zorgen wij voor jou structuur in alle chaos om te streven naar mentale rust en financiële groei. 

Wat zijn nou wekelijkse taken die jij steeds uitstelt en niet afmaakt?

plan een GRAT’ÍS ‘ready for action call’in. klik op onderstaande link om dírect een afspraak in te plannen.

Meer van deze categorie