fbpx

Een beschamend pleziertje

15 Jun | Life

Een beschamend pleziertje

Alleen op stap gaan!
Yes mommies, het KAN en MAG!

Hier is dus echt niets mis mee. Het beste voor wie jij MOET zorgen is JEZELF ! Zorg jij niet goed voor jezelf, kan jij ook niet zorgen voor jouw kinderen, omgeving en je business. Mentale gezondheid is ontzettend belangrijk, zeker voor een ondernemende powervrouw als jij.

Jij hoeft je niet te schamen als jij een 1 op 1 moment wilt voor jezelf. Ik neem regelmatig een moment voor mijzelf. Soms laat ik dit weten zodat mijn gezin op de hoogte is, en soms ook niet. Ik bepaal waar en wanneer. Het moet goed voelen. Dit moment plan ik niet altijd in. Zo nu en dan NEEM ik gewoon een break.
– je loopt vast in je werk
– je komt niet uit met een berekening
– je hebt een intensief gesprek gehad wat veel energie heeft gekost
– een zware dag met de kids
– dokter gespeeld voor het thuisfront
– veel huishoudelijke taken die niet gedaan zijn

! TAKE A MOMENT !

WOOSAHHHHH…. Adem in, adem uit. De wereld draait ook zonder jou. Alles gaat door. Ga dus alleen op stap, verwen jezelf met dat ijsje. Pak een terrasje en bestel dat taartje waar jij zo lang trek in hebt. Wees niet zo hard voor jezelf en geniet van je eigen aanwezigheid.

Hier hoef jij je dus niet schuldig voor te voelen.

Benieuwd hoe ik je kan ondersteunen bij het hebben van meer balans, rust, en structuur in je privé en op zakelijk gebied ? Plan een “ Ready for action” call in en let’s get To work. Het is meer dan agenda planning 

plan een GRAT’ÍS ‘ready for action call’in. klik op onderstaande link om dírect een afspraak in te plannen.

Meer van deze categorie