fbpx

Instant bevrediging

9 Jun | Life, Verbeteren

Instant bevrediging

Klinkt heftig, maar het is één van de grootste triggers op dit moment. Nieuwsgierigheid, verveling, afleiding of daadwerkelijk werk uitvoeren met je telefoon. Een gevoel van gebondenheid of wellicht om controle uit te voeren op je omgeving.

Als ondernemer is het een MUST om zowel een zakelijke telefoon te hebben als een privé telefoon. Het is ontzettend belangrijk om de toegang tot jouw tijd en aandacht te bewaken.
Hoe graag jij je klanten ook wilt helpen, hoe graag jij DE BESTE service wilt verlenen. Er dient balans te zijn.

Hoe kan jij de juiste tijd en aandacht bieden aan je kinderen of partner als jij ALTIJD beschikbaar bent voor je klanten? Naast alle administratie, plannen, organiseren, ontwikkelen in je vakgebied, dien je nog het werk uit te voeren dat jij met alle liefde en passie wilt doen. Zoals je ziet is dit ontzettend veel om te balanceren op zakelijk gebied. Heb ik al iets gezegd over je financiën en boekhouding 

Als ondernemer komt er veel op je af. Tevens is er geen handgeschreven boek over ouderschap en moederschap over jouw kinderen. Alles maak jij op dat moment mee en van iedere dag leer je wat. Het zijn veel prikkels en taken die je krijgt en moet uitvoeren als ondernemende mompreneur.

In de maatschappij waarin wij nu leven, is het voor je mentale gezondheid ook belangrijk om NIET continu op een scherm te kijken. TAKE A BREAK. Jouw beschikbaarheid is goud waard. Maak dit ook duidelijk aan je klanten. Daarnaast creeër je ook een x factor en trek jij de juiste klanten aan die jouw tijd respecteren.

Nieuwsgierig hoe jij triggers herkent?
Hoe jij het beste kan omgaan met jou privé tijd?

Klik op de link in de bio en plan een oriënterend gesprek in 

Op welke app zit jij het meest?

plan een GRAT’ÍS ‘ready for action call’in. klik op onderstaande link om dírect een afspraak in te plannen.

Meer van deze categorie